Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Historie

Firmaet ble etablert i 1946 av Aksel Endresen,  far til brødrene Einar og Erling Endresen, som har drevet firmaet sammen siden 1995. Firmaet startet opp med én lastebil og i 1960 ble det utvidet med én lastebil til slik at firmaet disponerte to biler til brøyting og kjøring av masse. På slutten av 70-tallet ekspanderte bedriften seg med oppdrag innen langkjøring og på midten av 80-tallet startet de med kjøring av fiskefôr for Biomar, en bedrift de enda kjører for.

 Siden den tid har familiebedriften økt sin aktivitet kraftig og er å se på veien langs hele landet. I 2012 sto det nye verkstedbygget med garasje, vaskehall og kontorfløy klart på Myre, hvor bedriften holder til. Aksel Endresen Transport AS disponerer i dag ca. 18 biler, gravemaskin, hjullaster og truck. Firmaet driver også med containerutleie, har et eget grustak med salg av masse og tilbyr også storbilvask.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn